Profil

Højmark Auto, "Dit lokale AutoMester-værksted", vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

Vejledning om faktura 
  
Når du har fået udført reparation, service eller har købt varer fra Højmark Auto, vil du modtage en faktura som er udstedt af Lind Jensens Maskinfabrik A/S.
Højmark Auto er en del af Lind Jensens Maskinfabrik A/S, og vi kører derfor med fælles bogholderi. Dette er et led i at fastholde omkostningerne så lave som mulige og naturligvis også til vore kunders fordel.

Har du spørgsmål til din faktura er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os, og vi skal være dig behjælpelig med at klarlægge disse.

Telefon & Mail

97343067

auto@ljm.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder